• darkblurbg

Energielabel?

Heeft u een woning in Zuid-Holland? Energielabel in één dag? Ga dan voor de diensten van Kuipersteen Bouwadvies. In de regio Zuid-Holland staan onze gediplomeerde EPW-adviseurs u graag bij met hun expertise.

Bouwkundige keuring aanvragen

Wanneer heeft u een energielabel nodig?

Bent u van plan uw woning in Zuid-Holland te verkopen, verhuren of gaat u een bouwvergunning (per 1 jan 2024 omgevingsvergunning) aanvragen? Dan raden we u aan een energielabel te laten opmaken door een gecertificeerd EP-W adviseur van Kuipersteen Bouwadvies. Zo krijgt u duidelijkheid over de energetische staat van de woning.

Een energielabel in Zuid-Holland door Kuipersteen Bouwadvies 

Kuipersteen Bouwadvies is hét adviesbureau voor de particuliere opdrachtgever in Zuid-Holland. We hebben ons gespecialiseerd in diensten voor bestaande woningen, van bouwkundige keuringen, energielabels tot energiebespaaradviezen. 

Meer over onze aanpak van het energielabel 

Wij inspecteren alle relevante elementen in de woning, meten alle gebruiksruimten en warmte-verliesoppervlakten op en kwalificeren deze bouwdelen naar isolatiewaarde. Deze informatie wordt in de gecertificeerde rekenkern ingevoerd en verwerkt tot het energielabel. U ontvangt hn.et energielabel per e-mail. Dit label blijft 10 jaar geldig.

De keuze voor Kuipersteen Bouwadvies 

U gaat voor de diensten van Kuipersteen Bouwadvies vanwege onze service. Wij zeggen waar het op staat en bieden u een vaste lage all-in prijs voor een energielabel. Transparantie op ieder moment, daar staan we voor.

Heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op!

U kunt een terugbelverzoek achterlaten of ons gemakkelijk via de telefoon of mail contacteren. Dus bent u op zoek naar de juiste partij voor een energielabel in Zuid-Holland, dan horen wij graag van u!