• darkblurbg

Bouwkundige keuring?

Koopt u in Zuid-Holland een bestaande of nieuwbouw woning? Woningrapport in één dag? Ga dan voor de diensten van Kuipersteen Bouwadvies. In de regio Zuid-Holland staan onze gediplomeerde inspecteurs u graag bij met hun expertise.

Bouwkundige keuring aanvragen

Waarom een bouwkundige keuring?

Bent u van plan een woning aan- of te verkopen in Zuid-Holland? Een aankoopkeuring biedt zekerheid, behoedt de koper voor een miskoop en geeft nauwkeuring inzicht in wat de koper koopt en mag verwachten.

In het geval van een nieuwbouwwoning worden alle gebreken genoteerd in een door koper en aannemer te ondertekenen proces verbaal. Het is dan duidelijk wat de aannemer nog moet oplossen om aan zijn opdracht te voldoen.

Misschien vraagt uw bank of verzekeringsmaatschappij een bouwkundig rapport voor de aanvraag van de hypotheek, nationale hypotheek garantie of voor de verzekering. Ons bouwkundig rapport omvat alle relevante informatie en voldoet aan de eisen van bank, stichting nhg en verzekeringsmaatschappij. 

 

Een keuring in Zuid-Holland uitgevoerd door Kuipersteen Bouwadvies

Kuipersteen Bouwadvies is hét adviesbureau voor de particulier en voor de klein-zakelijke opdrachtgever in Zuid-Holland. We hebben ervaring met uiteenlopende bouw-gerelateerde projecten, van voorbereiding tot eindcontrole. In bestaande bouw én in nieuwbouw. Met een bouwkundige keuring weet u meteen waar u aan toe bent.

 

Meer over onze aanpak van een bouwkundige keuring 

Wij inspecteren alle bouwkundige elementen van de woning. U ontvangt een uitgebreid bouwkundig rapport met foto's en onderhoudsadvies. Dit advies bestaat uit drie categorieën: direct noodzakelijk, op termijn noodzakelijk en aanbevelingen of verbeterpunten. Hierbij geven we u uiteraard ook een indicatie van de kosten.
Onze bouwkundige keuringen in Zuid-Holland staan onder toezicht van De Branchevereniging voor Bouwkundige Keurders BVBK en worden erkend voor De Nationale Hypotheek Garantie NHG.

 

De keuze voor Kuipersteen Bouwadvies 

U gaat voor de diensten van Kuipersteen Bouwadvies vanwege onze service. Wij zeggen waar het op staat en bieden u een vaste lage all-in prijs voor een bouwkundige keuring. U ontvangt exclusief een uitgebreide rapportage. Transparantie op ieder moment, daar staan we voor.

 

Neem bij vragen contact met ons op

U kunt een terugbelverzoek achterlaten of ons gemakkelijk via de telefoon of mail contacteren. Dus bent u op zoek naar de juiste partij voor bouwadvies in Het Westland, dan horen wij graag van u!