• darkblurbg

Bouwkundige keurder nodig in Zuid-Holland voor een bestaande of nieuwe woning? Woningrapport in één dag? Ga dan voor de diensten van Kuipersteen Bouwadvies. In de regio Zuid-Holland staan onze gediplomeerde inspecteurs u graag bij met hun expertise.

Bouwkundige keuring aanvragen

Waarom u kiest voor een bouwkundige keuring

Bent u van plan een woning aan te kopen of te verkopen in Zuid-Holland, van Den Haag tot Nieuwpoort, van Middelharnis tot Nieuwkoop, of gewoon in Rotterdam? Dan raden we u aan een bouwkundige keuring uit te laten voeren door een onafhankelijk inspecteur van Kuipersteen Bouwadvies. Zo krijgt u duidelijkheid over de bouwkundige staat van de woning. Bovendien zult u precies weten welke kosten er nog gemaakt moeten worden om de woning in goede staat te brengen.

Een keuring in Zuid-Holland door Kuipersteen Bouwadvies 

Kuipersteen Bouwadvies is hét adviesbureau voor de particulier en voor de klein-zakelijke opdrachtgever in Zuid-Holland. We hebben ervaring met uiteenlopende bouw-gerelateerde projecten, van voorbereiding tot eindcontrole. In bestaande bouw én in nieuwbouw. Met een bouwkundige keuring weet u meteen waar u aan toe bent.

Meer over onze aanpak van een bouwkundige keuring 

Wij inspecteren alle bouwkundige elementen van de woning. U ontvangt een uitgebreid bouwkundig rapport met foto’s en onderhoudsadvies. Dit advies bestaat uit drie categorieën: direct noodzakelijk, op termijn noodzakelijk en aanbevelingen of verbeterpunten. Hierbij geven we u uiteraard ook een indicatie van de kosten.
Onze bouwkundige keuringen in Zuid-Holland staan onder toezicht van De Branchevereniging voor Bouwkundige Keurders BVBK en worden erkend voor De Nationale Hypotheek Garantie NHG.

De keuze voor Kuipersteen Bouwadvies 

U gaat voor de diensten van Kuipersteen Bouwadvies vanwege onze service. Wij zeggen waar het op staat en bieden u een vaste lage all-in prijs voor een bouwkundige keuring. U ontvangt exclusief een uitgebreide rapportage. Transparantie op ieder moment, daar staan we voor.

Haal meer uit uw bouwkundige keuring in Zuid-Holland 

U kunt kiezen voor het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring voor een woning (of ander gebouw) in Zuid-Holland, maar we wijzen u ook graag op de mogelijkheid om een adviseur tijdens de bouw in te schakelen.

Neem bij vragen contact met ons op

U kunt een terugbelverzoek achterlaten of ons gemakkelijk via de telefoon of mail contacteren. Dus bent u op zoek naar de juiste partij voor bouwadvies in Het Westland, dan horen wij graag van u!