• darkblurbg

Bouwkundige keurder nodig in de omgeving Westland voor een bestaande of nieuwe woning? Woningrapport in één dag? Ga dan voor de diensten van Kuipersteen Bouwadvies. In Het Westland staan onze gediplomeerde inspecteurs u graag bij met hun expertise opgebouwd door jarenlange praktijkervaring in de bouwsector.

Bouwkundige keuring aanvragen

Waarom u kiest voor een bouwkundige keuring

Bent u van plan een woning aan te kopen of te verkopen in Het Westland, Delft, Den Haag of Rotterdam? Dan raden we u aan een bouwkundige keuring uit te laten voeren door een onafhankelijke inspecteur van Kuipersteen Bouwadvies. Zo krijgt u duidelijkheid over de bouwkundige staat van de woning. Bovendien zult u precies weten welke kosten er nog gemaakt moeten worden om de woning in goede staat te brengen.

Een keuring in Het Westland door Kuipersteen Bouwadvies 

Kuipersteen Bouwadvies is hét adviesbureau voor de particulier en voor de klein-zakelijke opdrachtgever in Het Westland en omgeving. We hebben ervaring met ieder onderdeel van bouw-gerelateerde projecten, van voorbereiding tot eindcontrole. In bestaande bouw én in nieuwbouw. Met een bouwkundige keuring van ons weet u meteen waar u aan toe bent.

Meer over onze aanpak van een bouwkundige keuring 

Wij inspecteren alle bouwkundige elementen van de woning. U ontvangt een uitgebreid bouwkundig rapport met foto’s en onderhoudsadvies. Dit advies bestaat uit drie categorieën: noodzakelijk, op termijn noodzakelijk en aanbevelingen of verbeterpunten. Hierbij geven we u uiteraard ook een indicatie van de kosten.
Onze bouwkundige keuringen in Het Westland staan onder toezicht van De Branchevereniging voor Bouwkundige Keurders BVBK en worden erkend voor De Nationale Hypotheek Garantie NHG.

De keuze voor Kuipersteen Bouwadvies 

U gaat voor de diensten van Kuipersteen Bouwadvies vanwege onze service. Wij zeggen waar het op staat en bieden u een vaste lage all-in prijs voor een bouwkundige keuring. U ontvangt een uitgebreide rapportage via úw persoonlijk woningdashboard. Transparantie op ieder moment, daar staan we voor.

Haal meer uit uw bouwkundige keuring in Het Westland 

U kunt kiezen voor het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring voor een woning (of ander gebouw) in Het Westland, maar we wijzen u ook graag op de mogelijkheid om een adviseur tijdens de bouw in te schakelen.

Neem bij vragen contact met ons op

U kunt een terugbelverzoek achterlaten of ons gemakkelijk via de telefoon of mail contacteren. Dus bent u op zoek naar de juiste partij voor bouwadvies in Het Westland, dan horen wij graag van u!