• darkblurbg
    Adviseur

Bij nieuwbouw of verbouw komt veel kijken. Als u zelf niet echt bekend bent in de bouwbranche of gewoonweg te weinig tijd heeft voor dit intensieve traject, is het verstandig om een bouwadviseur in de arm te nemen. Uw bouwadviseur begeleidt u bij de voorbereidingen en ondersteunt met kennis en advies. Een haalbaarheidsstudie, de vele technische keuzes waarover beslist moet gaan worden, het verzorgen van de bouwtekeningen, constructie- en energieberekeningen, tot het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het behoort allemaal tot het vakgebied van de bouwadviseur.

Ook als u een aankoop overweegt of een geschil heeft over schade kan een onafhankelijke bouwadviseur u terzijde staan en duidelijkheid verschaffen. Zo voorkomt u op voorhand teleurstellingen of heeft u achteraf minstens een passende oplossing voor geleden schade.

Ons voorstel

Afhankelijk van het gedane voorwerk, eigen inbreng en uw wensenpakket doen we graag een aanbod op maat voor onze advieswerkzaamheden. We nemen graag binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u op voor bespreking van de casus. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Contact

Kuipersteen Bouwadvies
info@kuipersteen.nl
06 5318 6248

Openingstijden
ma - vr: 09.00-17.00 uur

 

Contact opnemen